Livet med min underbara familj

Alla inlägg under januari 2009

Av sanna - 7 januari 2009 11:29

Bättre i dag med Anglina men hon har en jobbig inflamation i båda ögonen...i natt fick Stefan sköta om Angelina, jag o Alicia låg i Angelinas rum...måste ju dela upp men det va inte kul för jag är van o ta hand om henne när hon är sjuk...jag hörde henne ropa på mej några gånger..gick o gav henne en kram men jag måste ju få sova jag med..Stefan ja han gick inte o la sej förns kl 0700!!!!!!!! mmm nu börjar det gå för LÅNGT!!! hoppas få liv i han innan eftermiddag!!!!!


Super väder idag...men ja känner ändå inte för o gå ut=( känner mej deppig som attan....puust! så har det varit i många dagar nu...undra när det ska gå över...önskar man vore en katt.

Av sanna - 6 januari 2009 18:03

Jahopp så var Angelina sjuk....o hon som sett så mycket fram imot o börja dagis i morron.....=(

 


-----------------------------------------------------------------------------------------------


Mina söta skruttungar=)=)



Av sanna - 6 januari 2009 17:26

Nu kom vi precis in från pulkabacken (ja,lina,snobben o berlinda) härligt med snö!! o inte var det så kallt heller..lilla Alicia fick stanna inne med sin pappa o bara mysa...tar en promenix med henne i kväll..för inte kommer hon väl sova i natt helle =/


JAG AVSKYR MYNDIGHETER--skulle bara säga det !

Av sanna - 6 januari 2009 13:10

Igår hade jag,Angelina,Berlinda och Alicia tjejkväll! suuuupermysigt!!! Kvällen började med att vi vräkte i oss rostade mackor o te för vi inte skulle äta upp all smet av hunger hehe sedan bakade vi kladdmuffins MMMM "det var det godaste jag ätit" sa Stefan! då hade man lyckats alltså =)

 

 

 När vi ätit MASSOR var det sminkdags=) Angelina sminkade Berlinda o jag sminkade Angelina....Lyckades dock själv smita undan=)

 

tjejerna är ju helkul=)

 Chokladmun hahahah

 Berlinda knäppo hahha

 pussgoa kinder

 GOOOOOOOS

Sedan var det filmdags=) En barnfilm o sedan i säng för Angelina, sen var det film för mej o Berlinda=) lääääääääääskigt hahaha


Alicia var ju magisk vet ni men njaaa i natt slog hon rekoooooooord!! gah! var vaken till prick klockan 06:00 så hennes o min tjejkväl blev vääääääldigt lååååång!!

Av sanna - 5 januari 2009 11:29

Igår var jag,Alicia,Angelina, mamma o Jocke i ishalle o åkte skridskor (ja inte ja o Alicia) Det var Angelinas andra gång o hon åkte helt själv! superduktig o jättestolt!!


I natt var det en magisk natt hahaha jo ni vet lilla Alicica brukar va vaken till 4-5 varje natt o va lite arg...men i går vid elva kände jag neeeeeeeej ja orkar inte i natt o somnade o vem sov jo Alicia! hon måste känt att mamma är trött hehe jag vet inte men skönt var det så nu är jag lite utvilad iallefall=)=)

Av sanna - 4 januari 2009 00:24

Idag har Stefan och Angelina haft en heldag bara dom! De var på landet och gav sej ut på isen o pimplade..! ingen fisk men det beror på Angelinas mindre bra tålamod hhihihi själva fisket varade i en kvart men det viktigaste var ju att umgås såklart!! min kära mamma hade ringt många gånger så söt o så orolig! isen vi ska till i morrn gillar du bättre va mamma hihihi (skridskor i ishallen)


tyvärr dålig kvalle, taget med mobilkamera

 


Jag o Alicia har haft en filmdag med mys! såg 4 filmer! snuttan bara sov o sov hihi..vaken nu såklart på natten hehe va nyss ute o gick o igår tog hon nattbad....man måste ju försöka anpassa sej till allas sov o vaken tid! själv blir man lite kocko o kan somna lite när som helst! men sån är ju bebbetiden, tur att man är två! så en kan vila när det behövs..nehepp nu pruttade lillan MASSOR blöjbyte nästa!!!! kram kram

Av sanna - 2 januari 2009 23:52

hej


Idag har vi besök av Linus o Frida=) lika mysigt som alltid!!! när dom varit här en stund kollade jag posten o där låg ett brev till Angelina, från tandfen!! hon hade glömt en tia för man skulle få två stycken skrev hon (tandfen var nu alltså Frida som smygt ner ett brev i lådan) Angelina blev överlycklig hehe så söt du är Frida! Fint trollspö Linus hihihihi!


Frida lite barnvakt o hon har sina knep!!! bli vaggad i fotöljen va mysigt!

 

 Har nån en extra arm ? hehe

 Så fin så

VAAAAR ÄR TUTTEN?!?!?!

 

 Det funkar med fingret med ibland=)

Fina knubbfötter!

 

 Angelinas ursnygga konstverk!!!







Av sanna - 2 januari 2009 16:46

Självklart kom hon=) en hel guldpeng lämnade hon!!!


Jaha inte mycket har hänt idag..handlat på maxi blääää, fast det va kul o se dej carro!!! kanske ska ta o träffas snart????


GRATTIS BELLA SOM PRECIS FÅTT REDA PÅ ATT DET ÄR EN LITEN FLICKA I MAGEN=)


nehe nu ska vi ta o skruva upp lite hyllor=) ääääääääääntligen heheh



Presentation


Livet med min underbara familj

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards