Livet med min underbara familj

Alla inlägg den 20 januari 2009

BVC

Av sanna - 20 januari 2009 20:51

Idag har vi varit på BVC med lillsnuttan hon väger nu 5390g växer som hon ska!!!!!!


Lilla Rocky mår bättre!!!!!!!Kliar inte nu men än sålänge är dosen rätt hög, vi får se hur det blir sedan när den blir mindre.


Beslutsångest!!!!!!!velande fram o tillbaka.....Ja Alicia har fått napp!!!!! Ni som känner mej vet hur mycket jag är imot nappen! men men alla barn är olika o omständigheterna är annolunda den här gången (min andra dotter hade ej napp) måste lista lite fördela till varför ja inte gjort fel=):


-behöver inte ta upp henne ur bilstolen för hon vill ta två snutt

-spyr inte lika mycket, o spy tycker hon är jättejobbigt...

-tar inte super långt tid o gå iväg, hon gillar inte o ta på sej o lägga sej i vagnen utan vill snutta massor gånger då. då blir hon ju ännu mer störd när hon ska upp o ner i vagnen hela tiden!

-hon slipper gråta när det sprutar mjölk i munnen när hon inte är hungrig utan bara vill ha snutt...

-hon vill snutta när hon ska bajsa för det gör ont i magen o då gör det ännu mer ont i magen när hon får i sej all mjölken som inte får plats i magen!! aaa you see hehe


puh.........nu fick ja lite bättre samvete hehe det känns liksom som ja sviker henne....alla kanske tycker det är as larvigt men ja är super känslig när det gäller det här...!!! det ja inte vill är ju att hennes tal ska bli sämre och hennes tänder fula för att man ger henne napp för att det är BEKVÄMT! nej usch! aja nu får man ta o sluta o älta! ja får tänka såhär att sålänge nappen INTE stör amningen så är det ok....på BVC sa dom att det inte är någon fara för hon är så pass stor nu!!!!!!! tjat på mej!!


kram på er!



Presentation


Livet med min underbara familj

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards