Livet med min underbara familj

Alla inlägg under mars 2011

Av sanna - 4 mars 2011 17:27

hej idag har ja ridit gick jättebra hon gick åt det håll jag ville =)=) drog iväg lite i galoppen men det gick o stanna! nästa gång ska ja lyckas ännu bättre tänkte jag;)


magsjukan vill inte riktigt ge sej, kl 2 i natt började alicia spy...o neeeeeej...men det var bara då som tur var men idag har hennes mage varit helt paj...hoppas det går över snart 3:e magsjukan för henne o hon blir ju så dålig snuttan.

  


elias vill ju inte äta som ni vet men idag har han faktiskt ätit litegrann. lite kokt fisk o pasta...lite lite välling o massa banan! jippiee! han har även varit massa hos stefan o varit nöjd med det=)

  


angelina har upptäck världen utanför hahaha alla som känner henne förstår vad ja menar när jag säger att hon är en riktig innefis! hon o cornelia brukar alltid leka inne MEN igår var de ute 3 o en halvtimme vi oroliga föräldrar letade i en evighet när de kom gående glada på väg hem kl 6. de hade varit överallt! jättebra att de är ute men de kunde ju talat om var de var....


undra vad man ska hitte på idag då....får se vad kvällen erbjuder=)


skicka massa styrkekramar till min mormor som har väldens sämsta hyresvärd som låter henne frysa halv ihjäl!!!!! 9000kr i hyra betalar hon och har det iskallt!!! så nu måste hon flytta igen! (har bara bott där ett par månader) hoppas den hyresvärden går i kunkurs!

Av sanna - 3 mars 2011 11:03

det var ganska gott med en halv banan=)) sucsess! men kolla va söööööööttt!!!

            

Av sanna - 3 mars 2011 10:59

hittade lite bilder på bustrollen=)

            

      

Av sanna - 3 mars 2011 10:51

det här veckan har varit ganska tråkig med magsjuka igen! inget kräks den här gången men jobbigt är det ändå! lilla elias o jag är de drabbade...stefan kände av det idag så vi får se.


elias är för övrigt ursvår att få o äta! mat är inte gott helt enkelt....pust! bara kämpa vidare...


i stallet går det bra eller ja hur man nu ser det hahaha faxi är en ung o bestämd dam som jäklas med mej så en hård lektion gav mej lite självförtroende tillbaka. tur att angelica (ägaren) är så duktig o har tid o hjälpa mej! måste träna bort mina olater=) angelina trivs också med sin lille ramses, hon ramlade dock av i söndags men upp igen så stolt är jag!


hej hopp

Av sanna - 3 mars 2011 10:43

på sportlovet åkte jag o barnen till mormor! vi åkte tåg, var mysigt=)

        

vi hade det jättekul hos gammelmormor! gjorde många roliga saker synd bara att jag inte tog med kameran ut en ända gång typiskt mej! första dagen blev det shopping o barnen visar stolt upp sina nya kläder.

        

massa leksaker blev det också ;)


jag och alicia gick på knattebio o såg alfons det var verkligen en hit tyckte hon! mormor och lina gick på 3D bio o såg trassel!! vi åt på resturang en kväll jättegott synd bara att mormor blev magsjuk av maten!typiskt! vi gick till bibblan där de hade en stor lekdel för barnen o fika=) mormor gillar o fika förstår ni hehe så det blev en del haha. mc o burgerking besökte vi också! det var en mkt rolig vecka som vi absolut ska göra om=)

    elias bara pruttade med munnen åt gammelmormor hihi  

tokunge   ducha är kul=)     

Presentation


Livet med min underbara familj

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards