Livet med min underbara familj

Alla inlägg under september 2010

Av sanna - 8 september 2010 14:46

så arg=)

  sötnos va tvungen o ta kort=)  

yckte det va kul o se sej själv i kameran sen hihi

    

går kameran o äta?

  

gullisar, syrran håller ordning!

  

retsticka!

    


Av sanna - 8 september 2010 14:45

  

Av sanna - 8 september 2010 13:19

hundarna gjorde en klassiker i morse. Bill och bull bröt sej genom grinden för att jaga upp en stackars katt i trädet. kattens ägare var dock väldigt trevligt och urlugn som tur var o var inte det minsta arg. jag upptäckte detta utan att veta vad som hänt såg bara en öppen grind!!. kattens ägare kom som tur var o visade vart de sprungit.jag flög ut i morgonrock och vrålade efter dem...ingen kom...

...blev livrädd...tänkt om nåt händer.! men det var inget fel på hundarnas lydnad de satt nämligen utan för ytterdörren när ja kom tillbaka, hade cyklat ett varv. Jag ropade på bella hon kom som ett skott, ville sen om hon gjorde det nu när hon ändå var lös. duktig flicka, ingen tvekan alls!. zeb fick jag hämta vid dörren han tyckte att han bara skulle gå in där och dem har ju rätt. efter en pro

promenad så går man faktiskt in genom ytterdörren.

Av sanna - 7 september 2010 19:15

Idag var Angelina med i corren tillsammans med två klasskamrater såå söta! det var för att deras skola invigde deras nya matsal!! så kul=) de fick hamburgare och glass=) tyvärr finns det inte med på nätet..utan i linköpingsdelen.

Av sanna - 7 september 2010 19:02

Det ringde en mkt efterlängtad person idag=) det blir en fortsättnignskurs dansa med hästar! snacka om att Angelina blev glad.! hon frågade om ja inte också kunde vara med sist var jag ju för gravid haha nu ammar jag men det ska nog gå ändå=) 20sept drar det igång!!!!

Av sanna - 7 september 2010 19:01

svar på kommentar. Nej de ville inte byta hennes läkare sa bara att jag skulle försöka ändå o sedan ge panodil..hmm!

Av sanna - 7 september 2010 09:27

inget kul alls, jag har försökt med allt nu.....jag ringde VC men de ville inte byta pecillin utan sa att jag fick försöka bara....håll upp munnen, spruta pencillinet under tungan vid hörntänderna! ja vad lätt!.


Angelina fick vrålhög feber i går kväll o ligger nu deck..stackars gumman..det bara går runt alla bacillerna...väntar fortfarande på o bli kanonsjuk själv....


idag blir det att ta det lungt som alltid den senaste tiden...är lite rastlös måste jag säga..städa börjar ju bli lite smått tråkigt hehe..har inte varit i väg på länge nu..=)



Av sanna - 5 september 2010 13:10

Det har varit tufft med dammbygge o sjukt barn men det har gått bra=) dammen ä klar det ända som fattas nu är växter och lampor. i går hade vi mys med kina mat och superman, skönt med hemkörd mat på kvällen;)


tyvärr var det öroninflamation som lillsnuttan hade och hon har fått kåvepenin ett helvete o få i henne hon bara spottar o fräser...att de inte kan komma på o göra storpiller av pencillin istället!! det finns inte många barn som gärna sväljer pencillinet frivvilgt..=/...hon mår bättre idag och är iallefall feberfri. hostan är fortfarande jobbig dock. Stefan är lite bättre han med=)

Presentation


Livet med min underbara familj

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards